Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Konami γιορτάζει τα 600 εκ. downloads του eFootball 2023 (video)

Η Konami θεωρεί πως το eFootball 2023 είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο, μιας και ξεπέρασε τα 600 εκ. downloads σε κονσόλες, PC και φορητές συσκευές. Για τον λόγο αυτό, γιορτάζει μέσω μια νέας καμπάνιας, στο πλαίσιο της οποία προσφέρει στους παίκτες ένα συγκεκριμενο ποσό από το νόμισμα του τίτλου αλλά και τον Neymar Jr, εφόσον κάνουν log in έστω και μια φορά μέχρι τις 30 Μαρτίου.

Σε περίπτωση όμως που κάνετε log in καθημερινά θα λαμβάνετε ως δώρο έως 10 νομίσματα του eFootball. Αν σκοράρετε με τον Neymar Jr ως τις 16 Μαρτίου θα λάβετε ακόμα περισσότερα νομίσματα, Game Points και XP, ενώ το ίδιο ακριβώς ισχύει αν πετύχετε γκολ με τον Lionel Messi ανάμεσα στις 16 και στις 30 Μαρτίου.


Υπάρχει ακόμα ένας νέος τύπος καρτών. Το Show Time προσφέρει διαφορετικά skills, όπως Phenomenal Finishing, Fortress, Momentum Dribbling και Game-Changing Pass. Οι παίκτες που στην πραγματικότητα έχουν αυτές τις ικανότητες θα εμφανίζονται κάτω από αυτές τις κατηγορίες και οι χρήστες θα μπορούν να τους προσθέσουν στις δικές τους Dream Teams.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*